Olé Olé med Andrés Esteche

By 9 juni, 2016oktober 3rd, 2022Pressmeddelande

Årets pridetalare och artist på Rådhustorget blir ingen mindre än Andrés Esteche. Han är känd för de stora massorna efter superhitarna Olé Olé och Just lika a boomerang och med dessa lär han få hela Falkenberg att gunga. Men Andrés Esteche har också ett brinnande engagemang för allas lika rätt och är ordförande i RFSL Stockholm. Till Falkenberg kommer han med stor glädje.

– Jag är helt säker på att Falkenberg Pride kommer vara lika fantastiskt som de två tidigare åren och finner en enorm glädje och ära i att ni vill ha med mig på tåget! Kram o Happy Pride- säger Andrés Esteche

– Med en stark röst som artist och som talare för hbtq-personers rättigheter och lika värde är vi jätteglada att få Andrés till oss. Jag är övertygad om att Andrés kommer bjuda på den glädje och kärlek vi förknippar med pride men också med en tyngd och ett allvar som belyser varför pride är så oerhört viktigt, säger Jill Wegerup, projektledare Pride Falkenberg.

För mer info:
Jill Wegerup
Projektledare
0705-144761
jill.wegerup@pridefalkenberg.se