Med buller och bång är förberedelserna i full gång!

 

Mellan den 29 maj och 1 Juni är det dags för Pride Falkenberg 2024. Det är det 10:e året vi kör Pride Falkenberg i staden och i år vill vi slå på stora trumman!

Pride Falkenberg – vem du än är. Vi står för inkluderande och en stad för alla människors lika värde.

Vi startar årets program på onsdagen den 29 Maj och slutar som vanligt på lördagen den 1 Juni med pridepark, Prideparad, konsert på Rådhustorget och avslutningsvis den sedvanliga nattklubben under bar himmel. Vi Jobbar fortfarande i skrivande stund på de sista detaljerna för årets program och kommer att presentera detta inom ett par veckor. Håll utkik!

Du kan redan nu anmäla dig som utställare i Pridepark, anmäla ett större sällskap i prideparaden genom att klicka in på hemsidan pridefalkenberg.se Pridepark håller öppet mellan kl 10:00-14:30 på lördagen den 1 Juni och Vår Prideparad avgår kl 15:00 mot Rådhustorget som slutstation.

 

Föreningen Pride Falkenberg drivs helt ideellt och är helt beroende av kommunen samt alla lokala företag som sponsrar och står upp för Alla människors lika värde. Utan era medel hade detta inte varit möjligt. Känner du att ert företag vill stötta vårt viktiga arbete är ni hjärtligt välkomna att höra av er till vår Ordförande Malin Sand (malin.sand@pridefalkenberg.se)

 

Följ oss gärna på våra sociala medier:

Instagram: pridefbg

Facebook: Pridefalkenberg