15-16  juni är det dags för Pride Falkenberg 2018. Stadens pridefestival fyller 5 år och det firas med en jubileumsupplaga där orden  kamp, kunskap och kärlek står i fokus.

– Pride Falkenberg handlar om att sprida kunskap för att kunna bryta barriärer som står i vägen för inkludering, säger Jill Wegerup, ordförande i Pride Falkenberg.

Festivalen startar på fredagen med några programpunkter för att sedan gå all in på lördagen då det blir pridepark, prideparad, manifestation och konsert. Lördagen utgår från Storans trädgård och Torggatan bort möt Mölle. Paraden kommer gå genom stan till Rådhustorget för tal och uppträdanden. På kvällen blir det också konsert på Rådhustorget innan nattklubben tar vid i Storans Trädgård.

Programmet i helhet kommer att växa fram under våren och presenteras efter hand. Om man som företag eller förening i samband med Pride Falkenberg vill stå för en programpunkt eller ett eget arrangemang så välkomnar vi varmt er som samarbetspartners.

För alla som vill vara med som utställare i pridepark under lördagen den 16 juni kl.10-14 är anmälan nu öppen på hemsidan. Där anmäler man sig också till paraden.  All info kring detta hittar ni på hemsidan www.pridefalkenberg,se

Festivalen Pride Falkenberg drivs av en förening med samma namn. Kommunen och många lokala företag stöttar arbetet och utan detta stöd skulle Pride Falkenberg inte vara möjligt. Vill ditt företag också stötta Pride Falkenberg? Kontakta Jill Wegerup, 0705-144761, jill.wegerup@pridefalkenberg.se

För mer info kring Pride Falkenberg 2018 kontakta Jill Wegerup, 0705-144761, jill.wegerup@pridefalkenberg.se

Till pressbilder. Vid användande skall ”Fotograf Glenn T Unger” anges.