Henrik Olsson lokal pridetalare

By 8 juni, 2016oktober 3rd, 2022Pressmeddelande

Nu kan vi presentera att en av PRIDE-talarna är stadskärnans utvecklingsledare Henrik Olsson. Byggnadsmålaren, floristen, civilekonomen, centrumutvecklaren och humanisten Henrik är en orädd och passionerad stadsutvecklare och flitig nationell samhällsdebattör som ofta ifrågasätter normer och rådande samhälsstrukturer. För sitt samhällsengagemang utnämndes Henrik till Sveriges bästa centrumutvecklare år 2013. ”Verklig utveckling handlar om att gå från vackra ord och visioner till handlingskraft som gör verklig skillnad i människors vardagsliv – att skapa en värld där alla människor känner sig inkluderande”, menar Henrik som ser fram mot lördagens hyllning till alla människors lika värde.

För mer info
Jill Wegerup
Projektledare
0705-144761
jill.wegerup@pridefalkenberg.se